Masterclass ontspannen paardrijden

Kijk nu de masterclass ontspannen paardrijden.

Met tips hoe jij jezelf en je paard tot rust kunt krijgen als jullie samen spanning opbouwen.

Natuurlijke rijkunst

Hoe zou het zijn om weer ontspannen en met plezier paard te rijden?

masterclass ontspannen paardrijden

Hoe zou het zijn als jij oefeningen leert om jezelf en je paard tijdens het bokken, steigeren, staken tot rust te brengen. Of nog beter hoe zou het zijn als jij leert waardoor je paard steeds opnieuw ontploft tijdens het rijden. Zodat jij dit kan voorkomen. Het lijkt misschien een uitzichtloze situatie die steeds heftiger wordt, maar er is een oplossing voor dit gedrag van je paard.

In deze masterclass geef ik je een aantal tips waarmee je direct kunt beginnen om je paard en jezelf tot rust te krijgen. Niet meer met knikkende knieen opstappen, maar vol zelfvertrouwen samen werken. Dat is het doel.

Kijk nu de gratis Masterclass Ontspannen Paardrijden?

Masterclass Ontspannen Paardrijden.

Deze gratis masterclass kun je op nu bekijken. Meld je aan via dit formulier en ontvang de link naar deze masterclass in je email.

Door je in te schrijven voor deze masterclass schrijf jij je ook in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

Linda Hofman training

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.