Online training Connectie met je paard

Je hebt al van alles geprobeerd met je paard, maar je hebt het gevoel dat je in de basis omgang met je paard iets mist.

Alsof je stappen hebt overgeslagen in je training. Jullie rijden wel samen, maar de ontspanning is af en toe ver te zoeken. Of je hebt een jong paard dat nog niet klaar is om mee te rijden maar je wilt wel graag al aan de slag om je paard voor te bereiden op het rijden. Op het internet zie je allerlei filmpjes van ruiters en amazones die op mysterieuze lijken te dansen met hun paard in vrijheid. Grondwerk is iets dat je maar saai vindt omdat je eigenlijk niet goed weet wat je doet en je paard daardoor ook niet reageert zoals je zou willen.

connectie met je paard

Hoe zou het zijn om een diepere connectie met je paard te hebben?

luister naar je paard

Je loopt vast in de omgang en je paard en dat maakt je onzeker. Je bent op zoek naar een diepere connectie met je paard, maar soms lijkt het alsof je paard meer aandacht heeft voor alles om hem heen dan voor jou. Je stalgenoten geven je het advies om gewoon door te pakken en je niet zoveel zorgen te maken. Je hebt het gevoel dat het anders kan, maar weet niet zo goed hoe je dit kunt aanpakken. Want je wilt niet doorpakken als het niet goed voelt en je wilt eigenlijk niets liever dan een vriendschap met je paard.

Hoe zou het voor je zijn als je oefeningen leert die je connectie met je paard verbeteren. Je weet hoe je door middel van lichaamstaal je paard kunt leren zijn focus meer bij jou te houden en minder afgeleid te zijn. Hoe zou het zijn als je samen met je paard ontspannen op stap kunt op vreemd terrein? Hoe zou het zijn om zelf een paardenfluisteraar te worden en te leren dansen met je paard in vrijheid?

Dit is mogelijk met de online training Connectie met je paard

In de online training Connectie met je paard leer ik je wat ik mijn 1 op 1 studenten ook leer. Namelijk meer de leiding te nemen over de situaties en de ontspanning te vinden bij jezelf en je paard. Ik leer je hoe jij je paard beloont door je aanwezigheid. Ik leer wat je lichaamstaal doet met je paard, zowel in praktische oefeningen en theorie. In deze training leer je de basis omgang met paarden door middel van lichaamstaal die veelal overgeslagen wordt of niet duidelijk uitgelegd wordt. Je leert zelf de paardenfluisteraar te worden waarvoor je anderen zo bewondert? Aan het einde van deze online training heb jij een connectie met je paard opgebouwd en weet je hoe je je paard in iedere moeilijke situatie toch weer met de aandacht bij jou kunt krijgen. Help jezelf en je paard en bouw een vriendschap op voor het leven.

De online training Connectie met je paard bestaat uit video’s met praktische oefeningen en een masterclass met theorie en verdieping over de training van je paard. Als extra krijg je ook de video cursus Neck rope rijden en een exclusieve podcast serie.

De investering voor deze training is slechts €97,- 

linda hofman instructeur

Veelgestelde vragen over de online training Connectie met je paard

Veel gestelde vragen:

Mijn paard is jong, kan ik dan ook meedoen aan deze online training? De online training Connectie met je paard is geschikt voor paarden vanaf 1 jaar oud tot en met hoog bejaarde paarden. De oefeningen zijn met name grondwerk oefeningen waarbij een aantal hulpen ook door vertaald kunnen worden naar het rijden onder het zadel.

Krijg ik bij deze online training ook persoonlijke coaching van jou? Nee, de online training Connectie met je paard is echt bedoeld als zelfstudie. Wil je graag 1 op 1 les van mij dan past de training Plezier & Ontspanning beter bij je.

Is deze online training geschikt voor amazones met angst? Nee, deze online training is een zelfstudie en mijn ervaring leert dat amazones die echt angstig en onzeker zijn meer hebben aan 1 op 1 begeleiding met hun paard. Voel jij je onzeker, ben je angstig of heb je een paard dat erg heftig reageert op spanning. Dan past de training Plezier & Ontspanning beter bij jullie.

Gaat deze online training alleen over grondwerk of ook over het rijden met je paard? De online training Connectie met je paard focust grotendeels op het grondwerk en de basis omgang met je paard. Er zijn een aantal video’s waarin de vertaalslag naar het rijden gemaakt wordt.

Ik ben al student bij jou, is deze training voor mij dan ook nog interessant? Nee, in de 1 op 1 lessen en de online video bieb heb je grotendeels al dezelfde informatie en video’s tot je beschikking.

Ik heb je boek Goede start met jonge paarden gelezen, is deze online training daar een aanvulling op? Jazeker. Veel van wat ik vertel ik mijn boek krijg je in deze online training in beeld te zien. Je krijgt video’s waarin ik met mijn eigen paarden uitleg geef en voordoe hoe de oefeningen eruit zien en waar je op moet letten.

Hoe kan ik starten met de online training Connectie met je paard?

Klinkt dit als een training die jij zou willen volgen? Klik dan op onderstaande knop en vul op de volgende pagina je gegevens in. Je krijgt van mij zo snel mogelijk een reactie met de inlog gegevens van de training en een factuur.

Let op dit is geen vol automatisch koop proces waarbij je direct toegang krijgt. Ik stuur je zo snel mogelijk handmatig de inlog gegevens toe. Dat gebeurt meestal niet a la minuut omdat ik overdag lesgeef of aan het zadelpassen ben. Ik doe mijn best om je wel op korte termijn toegang te geven, zodat je lekker met je paard aan de slag kunt.

De investering voor deze training is slechts €97,- 

connectie met je paard

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.