Gratis

Mijn doel is om zoveel mogelijk paarden te helpen door zoveel mogelijk ruiters te helpen.

Scroll op de pagina naar beneden om de volledige bibliotheek aan gratis inspiratie te bekijken.

Natuurlijke rijkunst linda hofman
mini cursus neck rope rijden

Gratis mini video cursus
Rijden op een neck rope

In deze gratis mini video cursus Neck Rope Rijden leer ik je de 4 basis hulpen. En hoe je deze hulpen gebruikt bij het rijden met een neck rope.
Als jij altijd al eens de vrijheid hebt willen voelen van rijden met een neck rope, dan is dit je kans!
 
Vul dit formulier in en jij ontvangt een mail met de link naar de cursus.
Door je aan te melden schrijf jij je ook automatisch in voor mijn nieuwsbrief en krijg je van mij een aantal aanvullende emails.
eboek angstige ruiters

Gratis eBoek
Angstige ruiters, Gespannen paarden

Zonder angst buiten rijden is mogelijk voor jou!

Je maakt kennis met mijn visie en training methode en krijgt tips om zelf aan de slag te gaan met jouw paard. Zodat jij jouw leiderschap positie in neemt en je daardoor wederzijds vertrouwen creëert.

Door mijn eBoek te downloaden schrijf jij je ook automatisch in voor mijn nieuwsbrief en krijg je van mij een aantal emails met aanvullende tips.

De Buiten Ruiter Podcast

Als je mij dagelijks wil horen, wil weten waar ik achter de schermen mee bezig ben en natuurlijk theorie en tips over mijn methode de Natuurlijke Rijkunst. Luister dan naar mijn podcast.

Gratis Live Masterclass

Iedere eerste zondag van de maand om 12:00 uur ga ik Live op Youtube. Elke maand bespreek ik een ander thema en ik beantwoord vragen van kijkers. Kijk de vorige Masterclasses terug en bekijk de video’s van de trainingen van mijn eigen paarden Lacos en Amarok op mijn Youtube Kanaal

Blog de Buiten Ruiter

Dit blog is waar het allemaal mee begon, hier vindt je tips over buiten rijden, mijn avonturen met Lacos en zelfs de tutorials voor het maken van je eigen rijrok. Een bron van informatie dus en ook een aantal persoonlijke verhalen, hoe mijn liefde voor paarden begon en waarom buiten rijden mijn grote passie is.