Gratis
inspiratie

Mijn doel is om zoveel mogelijk paarden te helpen door zoveel mogelijk amazones te helpen weer met plezier en ontspanning op hun paard te stappen.

Zonder angst paardrijden is ook mogelijk voor jou!

Scroll op de pagina naar beneden om de volledige bibliotheek aan gratis inspiratie te bekijken.

Natuurlijke rijkunst linda hofman

Gratis Bootcamp Verbeter de training met je paard

bootcamp verbeter je training

Een goed begin van 2022!

In deze gratis online Bootcamp Verbeter de training met je paard geef ik je alle tools die jij nodig hebt om trainingen met jouw paard te verbeteren.

We gaan het hebben over leiderschap, hulpen, dressuur, verzameling en vertrouwen en ontspanning. Deze Bootcamp is geschikt voor alle niveaus.

Vanaf donderdag 27 januari tot en met 7 februari krijg jij 4 live masterclasses met de mogelijkheid om vragen te stellen. Een werkboek met opdrachten en ik verloot iets leuks aan de actieve deelnemers.

Meer informatie en de mogelijk om je aan te melden vind je hier:

Gratis eBoek Angstige Ruiters, Gespannen Paarden

Zonder angst en spanning rijden is mogelijk voor jou!

Download mijn eBoek “Angstige Ruiters, Gespannen Paarden”. Hierin geef ik je 5 tips om jezelf en je paard in moeilijke situaties tot rust te krijgen.

Door mijn eBoek te downloaden schrijf jij je ook in voor mijn wekelijkse tips en avonturen mail. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

eboek angstige ruiters

De Buiten Ruiter Podcast

Als je mij dagelijks wil horen, wil weten waar ik achter de schermen mee bezig ben en natuurlijk theorie en tips over mijn methode de Natuurlijke Rijkunst. Luister dan naar mijn podcast.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere vrijdag een update over de meest interessante podcast, masterclass vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. En als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.