Gratis
inspiratie

Mijn doel is om zoveel mogelijk paarden te helpen door zoveel mogelijk amazones te helpen om weer met plezier en ontspanning op hun paard te stappen.

Met plezier en ontspanning paardrijden is ook voor jou mogelijk!

Scroll op de pagina naar beneden om de volledige bieb aan gratis producten te bekijken.

Natuurlijke rijkunst linda hofman

Gratis eBoek Ontspannen met je paard op pad

ontspannen met je paard op pad

Zonder angst en spanning rijden is mogelijk voor jou!

Download mijn eBoek “Angstige Ruiters, Gespannen Paarden”. Hierin geef ik je 5 tips om jezelf en je paard in moeilijke situaties tot rust te krijgen. Ontspannen met je paard op pad.

Door mijn eBoek te downloaden schrijf jij je ook in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

Podcast Natuurlijke Rijkunst door Linda Hofman

Als je mij wekelijks wilt horen, wilt weten waar ik achter de schermen mee bezig ben en natuurlijk theorie en tips over mijn methode de Natuurlijke Rijkunst. Luister dan naar mijn podcast. Iedere maandag een nieuwe aflevering online op alle platforms.

Gratis mini video cursus Neck Rope Rijden

mini cursus neck rope rijden

Droom jij ook van neckrope rijden met je paard?

Gratis mini video cursus Neck Rope Rijden

Deze gratis video cursus Neck Rope Rijden is voor de amazones met lef. Heb jij altijd al willen weten hoe je met een neck rope kunt sturen en remmen? Kijk dan deze gratis video cursus. ik leg je hier de 4 basis hulpen uit die je nodig hebt om te kunnen sturen bij het neckrope rijden .

Door je in te schrijven voor deze video cursus schrijf jij je ook in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

Wekelijks op de hoogte blijven

Iedere maandag stuur ik een gratis nieuwsbrief met tips, verhalen over de trainingen van mijn paarden, de laatste podcast aflevering of een interessant nieuw blog. Ook zijn de lezers van mijn nieuwsbrief altijd als eerst op de hoogte van speciale acties, gratis masterclasses of de bootcamp die ik ieder kwartaal geef.

Als jij een van bovenstaande bestanden hebt gedownload, dan sta je automatisch ook al ingeschreven op mijn nieuwsbrief. Wil je je alleen voor mijn nieuwsbrief inschrijven, dan kan dat via dit formulier.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.