Energetische blauwdruk van je paard

Ontdek de unieke Energetische blauwdruk van jouw paard.

Als je op een holistische manier je paard wil leren kennen dan is het goed om te weten hoe hij in de basis energetisch in elkaar zit.

Steeds meer mensen zijn bekend met Human Design, maar wist je dat er ook zoiets is als een “Animal Design”. Voor zoogdieren noemen we dat een Mammalian Design.

training natuurlijke rijkunstt

Ontdek de energetische blauwdruk van jouw paard in het mammalian design

Animal Design chart paard als spiegel

Ontdek de gevoeligheden van jouw paard door middel van zijn Mammalian Design. Ieder paard is uniek net als ieder mens. Doordat we als amazones dicht bij ons paard staan of er zelfs opzitten, versmelten onze aura’s. Je voelt de energie van je paard en andersom voelt je paard ook jouw energie. Onbedoeld voelt je paard ook jouw negatieve energie en kan dit uiten in voor ons vervelend gedrag. Het is dus goed om te weten welke negatieve en positieve eigenschappen jij projecteert op je paard.

Welk type beloning past bij jouw paard?

Welk type beloning past bij jouw paard? Stembeloning, voerbeloning of juist een vaste taak waarbij jouw paard zijn energie kwijt kan? In het Mammalian Design van je paard komt ook naar voren welk type beloning het beste past bij de training van dit paard.

Heeft jouw paard een enorme behoefte aan vrijheid of is het juist heel territoriaal? Is jouw paard geschikt als fokdier? Twijfel je over het effect dat een castratie op je hengst zal hebben? Is je paard een echt kuddedier dat graag anderen om zich heen heeft of meer een einzelgänger? Op al deze vragen kan het Mammalian Design antwoord geven.

human design animal design chart

Wat krijg je als je een Energetische blauwdruk van je paard aanvraagt?

Animal Design chart paard als spiegel

Wat krijg je concreet als je een Energetische blauwdruk van je paard aanvraagt?

  • Een Mammalian Design chart van jouw paard
  • Een Human Design chart van jezelf
  • Een combinatie chart van jou en je paard
  • Een uitgebreide uitleg wat er te zien is op de Mammalian design chart en uitleg van jouw type, strategie en autoriteit in je eigen Human Design chart.
  • Een samenvatting van deze uitleg met daarin de bijzonderheden die mij opvallen in jouw paard en de combinatie met jou.
  • 30 minuten een 1 op 1 video call met mij waarin je me al je vragen kunt stellen en ik zaken voor je kan verduidelijken.
  • Eventueel kan ik de geboortetijd van jouw paard voor je pendelen, als je geen exacte tijd weet.

De prijs voor een Energetische blauwdruk van je paard is €127,-

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.