Goede start voor jonge paarden

Natuurlijk wil jij een goede start voor jouw jonge paard.

Heb jij een jong paard dat je graag zelf zou willen inrijden? Zelf je paard zadelmak maken is een bijzonder proces. Maar heb je dit nog nooit zelf gedaan en wil je liever geen fouten maken?

Als jij een stappenplan zoekt om jou jonge paard te beleren, dan is de training “Een goede start voor jonge paarden” geschikt voor jou.

training jonge paarden

Wil jij een goede start voor je paard door zelf je paard zademak te maken?

training jonge paarden

Je kunt jouw jonge paard 6 weken wegbrengen naar iemand die het inrijden voor je doet, maar dit voelt niet goed. Inrijden in 6 weken is te snel en jij weet niet precies wat er in die tijd gebeurt. En na die 6 weken sta je er alsnog alleen voor. Je wilt juist graag vanuit rust en vertrouwen samenwerken met je paard. Je wilt dit proces gebruiken om jullie band te versterken en dit bijzondere proces helemaal zelf mee te maken. Dat jij onzeker bent over je eigen kunnen en over welke stappen je moet nemen bij het beleren en inrijden, is logisch.

Zelf jouw paard zadelmak maken is een bijzonder proces

Speciaal voor jou heb ik deze training “Een goede start voor jonge paarden” ontwikkeld. Gebaseerd op mijn ervaringen met mijn jonge paarden en de paarden van mijn studenten. Het beleren en inrijden van je eigen paard is een geweldig proces. Je bouwt er een hele sterke band met jouw paard mee op en je leert er heel veel van. Ook is het bijzonder om te ervaren hoeveel vertrouwen jouw paard in je heeft als hij je voor het eerst toelaat op zijn rug. Omdat ik het belangrijk vind dat jij er alle tijd voor neemt, is dit een training van 6 maanden. Op deze manier heb jij de tijd om je de training technieken en filosofie eigen te maken en heeft jouw jonge paard de tijd om alles rustig te verwerken.

Hoe fijn is het als je jouw jonge paard zelf zadelmak kunt maken aan huis.

Rust en ontspanning is belangrijker dan zoveel mogelijk informatie in de training met je paard pompen. Daarom is 6 weken om je paard in te rijden ook veel te kort voor een goede basis voor jouw jonge paard.

Rust en ontspanning is belangrijk bij het zadelmak maken van je jonge paard

In deze training leer ik je in 6 maanden hoe jijzelf jouw paard kunt beleren en inrijden. Je krijgt een helder stappenplan in de vorm van een eBoek, een online video bibliotheek en maandelijkse een privéles.  Je leert heel veel van dit proces en je kunt deze technieken nog jarenlang toepassen in je training.

zadelmak maken paard

Jouw jonge paard zelf inrijden is een droom die je uit kunt laten komen

zadelmak maken paard

Deze training “Een goede start voor jonge paarden” is geschikt voor paarden van 4-5+ jaar die nog niet ingereden zijn. Omdat een groot deel van de training bestaat uit het voorbereidende grondwerk, kun je ook deelnemen met paarden van 4 jaar oud. Het daadwerkelijke inrijden start pas in het jaar dat het jonge paard 5 jaar wordt.

In alle rust en vertrouwen zelf je paard zadelmak maken aan huis

Tijdens deze training loop je zelfstandig met je paard het stappenplan en de online video bibliotheek door. Een per maand krijg je privéles van mij. Tijdens de lessen kijken we samen waar jullie in de training staan en waar we nog puntjes op de “i” moeten zetten. Hierdoor leer je hoe jij zelf jouw paard opleidt. Deze principes kun je de rest van je leven blijven toepassen in de trainingen met je paard. Ik doe het dus niet voor je, maar leer je het zelf te doen.

Kies ervoor om zelf je paard in te rijden in plaats het door een ander in te laten rijden

Goede start voor jonge paarden

Jouw investering voor deze training is €510,- of 6 termijnen van €94,-

  • 6 maanden begeleiding
  • 6 privélessen op locatie
  • 12 maanden toegang tot de online video bibliotheek
  • eBoek met stappenplan voor de training van jouw jonge paard
  • Levenslang plezier van wat je leert tijdens deze training.

 

Lijkt dit de perfecte training voor jou? Tof! Je kunt je aanmelden via dit formulier. Als je eerst nog vragen hebt of met mij wilt overleggen. Vermeld dat dan bij je inschrijving.

Deze training geeft je een stappenplan om je jonge paard te beleren

training jonge paarden

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.