Training & Coaching

Linda Hofman is Trainer, Coach, Instructeur en bovenal eeuwige Student.

Met mijn trainingen werk jij aan een connectie met je paard, wederzijds vertrouwen en de verzameling van jouw paard met lichte hulpen

Linda Hofman training coaching

Video Lessen
Amazones op afstand

De mogelijkheid om video’s van de training met je paard in te sturen, zodat ik je daar feedback op kan geven, is in ontwikkeling. Woon jij verder weg en wil je toch graag les van mij. Dan is dit een mooie oplossing voor je. Bij interesse kun je mij mailen of bellen.

Leiderschap Lessen
voor Buiten Ruiters

Voor actieve Buiten Ruiters die graag een verkeersmak paard willen en handvaten nodig hebben om hun paard ten alle tijden weer rustig te krijgen. Ik neem je mee naar buiten en iedere week overwinnen we nieuwe obstakels. Na twee maanden kun je zelfstandig en zelfverzekerder naar buiten met je paard.

leiderschap lessen paardrijden

Training
Natuurlijke Rijkunst

Speciaal voor Ambitieuze Amazones die zes maanden intensief aan de slag willen om het ultieme uit zichzelf en hun paard te halen. Maak jouw droom waar en leer paardrijden met verfijnde hulpen en maak van jouw paard een gelukkig meewerkende vriend voor het leven. 1-op-1training en coaching van mij en wekelijkse theorielessen met alle studenten.