Paarden podcast
Natuurlijke Rijkunst

Luister nu naar mijn paarden podcast op alle kanalen!

Hieronder kun je mijn meest recente paarden podcast aflevering luisteren. In mijn podcast afleveringen behandel ik diverse onderwerpen over paarden. Van huisvesting tot aan uitleg over technische dressuur oefeningen.

Jij kunt me jouw vragen mailen als je ze graag beantwoord wilt hebben in mijn paarden podcast.

meisjesdroom angstige amazone

Luister naar mijn podcast over paarden op alle kanalen

Mijn podcast over paarden heet Natuurlijke Rijkunst door Linda Hofman. De afleveringen zijn op alle podcast kanalen te beluisteren. Waaronder iTunes en Spotify.

Je kunt de podcast afleveringen op verschilende manieren luisteren. Of je begint bij aflevering 1 en luistert tot aan de meest recente aflevering op chronologische volgorde. Weet wel dat ik natuurlijk bij mijn eerste aflevering nog niet op mijn best was. Het opnemen van een podcast was toen ook voor mij nieuw.

Je kunt ook de meest recente aflevering luisteren en vanaf hier verder mee luisteren. Je mist dan wel een hoop informatie die ik al eens behandeld heb. Sommige onderwerpen herhaal ik regelmatig, maar sommige ook niet.

En de laatste manier is om de afleveringen die jou qua titel het meest aanspreken te beluisteren. Dit noemen we “cherry picking” Je plukt dan als het ware de meest interessante afleveringen voor jou er tussenuit.

Heb je een onderwerp waar je graag mijn mening eens over wil horen? Stuur mijn dan een email dan kijk ik of ik hier een aflevering over kan opnemen. Ook suggesties om interessante paarden-mensen te interviewen zijn welkom. Ik hoor echt heel graag wat jullie beluisteren. Ik neem deze afleveringen namelijk voor jou op. Zodat ik jou kan inspireren om eens op een andere manier te kijken naar hoe je met je paard omgaat, hoe je je paard huisvest en hoe je bepaalde problemen in de dressuur of het grondwerk op kunt lossen.

Luister jij graag naar mijn podcast? Laat dan alsjeblieft een review achter op iTunes of Spotify. Dit helpt anderen om mijn paarden podcast te vinden. Je mag de interessante afleveringen ook altijd delen op social media of met je paarden-vriendinnen.

paarden podcast

Heb jij een vraag voor mijn paarden podcast?

Dit is wat anderen zeggen over mijn paarden podcast...

paarden podcast
paarden podcast
paarden podcast
paarden podcast

Luister hier naar mijn meest recente paarden podcast aflevering

Podcast Natuurlijke Rijkunst door Linda Hofman

Hier luister je naar de meest recente aflevering van mijn podcast. Alle afleveringen kun je via de bekende podcast kanalen beluisteren. De knop onder deze meest recente aflevering leidt je naar alle afleveringen op Spotify.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.