Masterclass Jonge paarden zelf opleiden

Kijk nu de Masterclass Jonge paarden zelf opleiden.

Speciaal voor ruiters en amazones die graag zelf hun jonge paard willen opleiden in plaats van dat uit te besteden aan anderen.

er doorheen rijden paard

Zou jij ook zo graag zelf jouw jonge paard opleiden?

jong paard inrijden

Hoe zou het zijn als jij zelf jouw jonge paard kunt opleiden tot een allround rijpaard? Je kunt het natuurlijk uitbesteden aan iemand anders en je paard 6 weken wegbrengen. Maar dan is het maar de vraag of het goed gebeurd en hoe jij daarna zelf de draad op moet pakken. Geen enkel paard kan op basis van rust, ontspanning en wederzijds vertrouwen in zo’n korte tijd zadelmak gemaakt worden en ingereden worden. Dit proces kost meer tijd als je dat echt goed wil doen.

Daarom wil ik zoveel mogelijk amazones leren hoe ze dit zelfstandig kunnen doen. Zodat je niet afhankelijk bent van anderen en je de training volledig naar je eigen hand kunt zetten.

In deze masterclass geef ik je een aantal tips waarmee je direct kunt beginnen met je jonge paard, ongeacht de leeftijd. Want voordat je voor het eerst opstapt is er genoeg te leren voor jouw jonge paard.

Zie ik je bij de gratis Masterclass Jonge paarden zelf opleiden?

Masterclass Jonge paarden zelf opleiden

Deze gratis masterclass kun je nu meteen bekijken. Meld je aan via dit formulier, dan krijg je een e-mail met de link naar de masterclass.

Door je in te schrijven voor deze masterclass schrijf jij je ook in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.