Kijk hier Masterclass Jonge paarden zelf opleiden

Bekijk hier de Masterclass Jonge paarden zelf opleiden. In deze masterclass deel ik mijn praktische tips en oefeningen die ik ook met mijn studenten doe.

Paard spanning opbouwen

Masterclass Ontspannen paardrijden

Hoe nu verder na het bekijken van deze masterclass?

In deze masterclass verwijs ik naar mijn boek Een goede start voor jonge paarden. Dit boek kun je hier vinden en aanschaffen.

Ben je na het bekijken van deze masterclass benieuwd naar de online training Connectie met je paard? Dan verwijs ik je graag naar de informatie pagina over deze online training

Heb je meer houvast nodig dan een online training kan bieden en zou je liever door middel van prive lessen geholpen willen worden. Dan verwijs ik je graag naar de informatie pagina over de training Plezier & Ontspanning met je paard.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.