Gratis Proefles

Wil jij graag meedoen aan mijn training Plezier & Ontspanning met je paard of de jaartraining Natuurlijke Rijkunst?

Door middel van een gratis proefles kunnen wij beide even aftasten of ik jou kan helpen en jij door mij geholpen wilt worden.

Natuurlijke rijkunst

Hoe zou het zijn om weer ontspannen en met plezier paard te rijden?

halve ophouding schoolhalt

Jij volgt mijn nieuwsbrief, podcast en blogs al een tijdje. Je hebt al eens meegedaan aan een Masterclass of Bootcamp. Of misschien heb je mij les zien geven aan iemand anders. Nu is het voor jou tijd om echt actie te gaan nemen. Daarom wil je meedoen aan mijn training Plezier & Ontspanning met je paard of de jaartraining Natuurlijke Rijkunst.

Ik wil graag zeker weten dat ik je kan helpen en jij wilt graag zeker weten dat ik de juiste instructeur voor jullie ben.

In deze gratis proefles bespreken we in maximaal 30 minuten de grootste problemen die jij hebt met je paard en wat ik daarin voor je kan betekenen. Vooraf krijg je via email van mij het intake formulier. Dit kun je 24 uur voor de proefles aan mij retour sturen via de email. Dat geeft mij tijd om het van tevoren door te lezen.

Boek een gratis proefles

Ik kijk in de proefles of ik de juiste instructeur ben voor jullie en of jij de motivatie hebt om deze training aan te gaan.

Een gratis proefles vindt online plaats via Teams op een tijdstip dat ons beide uitkomt. Hier hebben we jouw paard nog niet nodig.

Uiteraard zijn we beide vrij om te besluiten om niet samen verder te gaan na deze proefles.

paarden leiden aan halster

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.