Ponykamp
voor volwassenen

Ponykamp voor volwassen paarden-meisjes.

Ga mee op ponykamp en geniet van een midweek buitenritten maken, lessen van Linda, EHBO voor paarden en een hoop gezelligheid met 6 volwassen vrouwen

linda hofman training coaching

Ga jij mee een midweek genieten van paarden, buiten rijden en gezelligheid?

Je bent nooit te oud om op ponykamp te gaan.

Althans ik niet!

Samen met stalgenoot en student Annelies organiseer ik een ponykamp voor volwassenen. Zes volwassen paarden-meisjes die zich een midweek onderdompelen in paarden, paarden en paarden. Van 2-6 augustus 2021 gaan we met onze eigen paarden naar Weert.

De paarden logeren bij Stal van Horne Hoeve (waar Lacos afgelopen november ook overnachtte) en wij zitten aan de overkant in een huisje op het vakantiepark.

We hebben plaats voor 6 volwassen paarden-meisjes. Inmiddels zijn er nog 3 plekken over. Dus wees er snel bij!

Iedere dag buiten rijden en iedere dag paardrijles van mij en een avond les in EHBO  voor paarden van Annelies.

We zoeken leuke en gezellige dames die mee willen doen en ook zelf hun kennis willen delen of op een andere manier een bijdrage willen leveren. Je kunt denken aan een les of cursus geven op een avond (wat kan jij dat wij niet kunnen?) of de boodschappen doen en koken.

Afwassen en opruimen doen we samen. Corvee hoort erbij op kamp!

Prijs: €325,- (bij 6 deelnemers).
De prijs is de kostprijs voor de huur van het huisje, de stalling voor de paarden, gebruik van de binnenbak en eten. De prijs is exclusief vervoer van je paard en van jezelf. De lessen krijg je dus gratis.

Meld je snel aan!

ponykamp voor volwassenen