Jaaropleiding Natuurlijke Rijkunst

Je hebt plezier in het paardrijden en de basis dressuur gaat ook best aardig. Samen met je paard vorm je al een team.

Door middel van de academische rijkunst en natural horsemanship, leer je de dressuur op een natuurlijke manier toepassen.

Linda Hofman training

Hoe zorg jij ervoor dat je paard niets steeds over de buitenschouder valt?

natuurlijke rijkunst

Je wilt alleen meer en jullie samen verder ontwikkelen.

Meer vooruitgang in je trainingen. Meer verzameling en nageeflijkheid van je paard. Rijden op (nog) lichtere hulpen. Je wilt het maximale halen uit jouw paard en jezelf

Je ziet de potentie in je paard om de dressuur naar een hoger niveau te tillen. Anderen zien dat ook. Jouw paard is heel werkwillig en doet ook echt zijn best voor je. Je weet dus dat er meer mogelijk is voor jullie beide.

Je weet alleen niet zo goed HOE

Je kent de theorie van het rechtrichten en je weet dat je het zwaartepunt van je paard meer naar de achterhand moet verleggen. Maar hoe ga je dan van voorwaarts neerwaarts, lengtebuiging en een ondertredend binnen achterbeen naar de verzameling?

Hoe zorg jij ervoor dat je paard niets steeds op de ene hand over de buitenschouder blijft vallen?

Je bent vast gelopen in de begin fase van de Academische rijkunst en omdat je niet verder komt overweeg je om weer terug te gaan naar de Engelse rijstijl zoals je die vroeger geleerd hebt. Terwijl je diep in je hart weet dat het beter kan.

 

Plezier in je training en gericht blijven werken aan de mentale en fysieke kracht van je paard.

Dit is mogelijk met de jaaropleiding Natuurlijke Rijkunst

Daar ga ik je dus mee helpen

Wat jij ervaart is iets wat veel andere amazones ook hebben ervaren en zij zijn teruggevallen op oude manieren die hen wel even verder leken te brengen, maar toch niet echt. Dat is gewoon hartstikke jammer. Het ligt namelijk niet aan de theorie van de academische rijkunst. Het ligt aan de beperkte informatie die er online beschikbaar is.

De opbouw van het rechtrichten van je paard en vervolgens het paard steeds verder in balans brengen om uiteindelijk te kunnen verzamelen, is geweldig in theorie.

In de praktijk loop je tegen een heleboel praktische zaken aan die je de motivatie ontnemen om verder te gaan. Veel paarden raken geïrriteerd door al dat ge-micro-manage aan hun hoofd. De eindeloze herhaling van steeds dezelfde sequentie van oefeningen past ook niet iedere amazone en paard.

Plezier in je trainingen houden en ondertussen wel gericht blijven werken aan de mentale en fysieke kracht van je paard.

Dit is een jaaropleiding omdat het tijd en aandacht vereist. Dit is geen quick fix. Dit is de Natuurlijke Rijkunst. En daar gaan praktijkuren in zitten om het goed in de vingers te krijgen. Het is een opleiding die op maat is voor jou en jouw paard. Zodat jullie de beste fysieke en mentale versie van jezelf kunnen worden.

Leer dressuur op een natuurlijke manier toepassen en begrijpen

natuurlijke rijkunst

De jaaropleiding Natuurlijke Rijkunst is voor Ambitieuze Amazones

In deze jaaropleiding past niet iedere amazone

Als jij:

De theorie van de academische rijkunst begrijpt; je snapt hoe het werkt en je wilt graag aan de slag.

Een paard hebt dat goed opgevoed is volgens natural horsemanship principes; hij loopt niet over je heen en is niet angstig of gespannen tijdens de training.

Of een jong paard hebt dat je graag zelfstandig wilt opleiden en daar hulp bij nodig hebt.

Bereid bent om aan je eigen kunde, als trainer voor jouw paard, te werken. Jij dus echt de ambitie hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Tussen de lessen door zelf ook oefent en de motivatie hebt om in weer en wind met je paard aan het werk te gaan.

Geen wedstrijd ambitie hebt, maar wel het allerbeste uit jezelf en je paard wilt halen en op dit moment vast loopt in HOE nu verder

Dan pas je waarschijnlijk perfect in de jaaropleiding Natuurlijke Rijkunst. Ik wil graag zeker weten dat je goed bij mij past en ik goed bij jou. Dat jouw ambities in lijn liggen met wat ik je kan bieden. Ik begrijp best dat dit een investering is qua tijd en geld. Maar juist die amazones die ondanks de investering wel graag verder willen. Juist degene die zichzelf en hun paard willen blijven verbeteren, dat zijn de ambitieuze amazones die ik graag zie in de jaaropleiding

natuurlijke rijkunst

Juist de ambitieuze amazones die zichzelf en hun paard willen blijven verbeteren, passen in de jaaropleiding

Natuurlijke rijkunst

Gedurende de jaarlopleiding Natuurlijke Rijkunst krijg je 24 privélessen binnen 12 maanden. Daarnaast volg je zelfstandig mijn onlinetraining. Tussendoor mag je me appen voor vragen en advies.

De investering voor deze training is €1680,- (10x €198,-)

Klik hieronder en vul daar een aantal basisgegevens voor mij in. Dan plan ik een telefonisch gesprek of teams meeting in met je om in 30 minuten te kijken of ik je kan helpen. Je bent dan nog helemaal vrij om mee te doen of niet. En andersom geldt dat ook, ik zal ook kijken of ik denk dat ik de juiste instructeur voor je ben.

Op basis van de Academische Rijkunst, Centered Riding en Natural Horsemanship leid je je eigen paard op.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Iedere week een update over de meest interessante podcast, komende masterclass,  de vooruitgang van mijn studenten en de training van mijn paarden. Als nieuwsbrief lezer ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen.